Oricât ar părea de ciudat, rețeaua YouTube se transformă, treptat, într-o sursă de informare. Milioane de utilizatori de internet sunt abonați la conturi valoroase prin conținutul și autorii lor. Și totuși există autori vloggeri care se bucură de cea mai mare popularitate și încredere din partea publicului. Mai jos, vei cunoaște 5 femei care s-au făcut remarcate și adorate pe YouTube pentru ceea ce fac.

Tara E .: o tânără care studiază designul vestimentar și are un vis legat de India. Oferă femeilor sfaturi legate de prietenie și frumusețe.

Ceedling – canalul de YouTube al Celiei Edell – o tânără cu imagine deosebită, care și-a terminat masteratul în Filosofie și vrea să împărtășească tot mai multe lecții educative despre feminismul sănătos.

Karakamos: canalul de YouTube al unei fete care încurajează femeile să pășească peste limitele frumuseții convenționale. Filmează vloguri despre acceptarea de sine, rușine și politețe, iar mesajele ei au devenit virale.

Defense360 – canalul de YouTube al adolescentei de 18 ani Tavi Gevinson, de la care multe femei au ce învăța. Este o fire visătoare și artistică, care place tuturor internauților.

Rosianna Halse Rojas – scriitoare, designer și om îndrăgostit de Lauren Conrad. A creat The Ladies Survey – o comunitate în care femeile sunt chemate să vorbească despre stările lor pe Internet. Inspiră femeilor energie pozitivă și le ajută pe femeile cu moralul pe pământ să se repună pe picioare.

Foto: jumpradio.ca

Distribuie articolul: