Prin venele ei, curge sânge asiatic și european în egală măsură, iar după ce a avut un vis care nu s-a realizat din motive obiective și subiective, a decis să o ia pe o altă cale - pe cea a dorințelor benefice și cu adevărat realizabile. A devenit coach și business trainer pentru a-i inspira pe oameni că orice e posibil cu puțin efort și dorință. Astăzi, Irina a împărtășit fanilor virtuli 4 principii care îi pot ajuta pe oameni să decidă să-și schimbe viața.

După ce a înțeles că nu are șanse să devină președinte de țară, Irina Hakamada a înțeles că vocația ei se ascunde în a-i motiva pe oameni să vadă adevăratul sens al vieții, ajutându-i să se schimbe și să atingă succesul mult mai ușor. Și-a mai dorit să scrie și o carte, pe care a scris-o la aproape 60 de ani, după ce și-a găsit ea însăși echilibrul în viață: „DAO al vieții”. Anume de acolo se trage și filosofia pe care o veți afla mai jos.

„Există 4 principii care, odată aplicate, vă pot ajuta să vă schimbați viața. Cuvântul decisiv este „să decizi”, iar ideea decisivă – să renunți la închiderea bolnăvicioasă în sine și să îți asumi responsabilitatea pentru organizarea vieții după bunul plac.

1. Aruncați-vă infantilismul din cap și asumați-vă responsabilitatea asupra voastră.

2. Nu vă grăbiți. Înrădăcinați-vă în subconștient faptul că veți acționa.

3. Deschideți-vă urechile și ascultați-vă lumea din jur; nu vă adânciți în problemele!

4. Aruncați din vocabular cuvântul „imposibil”. În loc de negația „ne”, înrădăcinați-vă în subconștient cuvântul vreau”, le-a comunicat, astăzi, Irina Hakamada, fanilor săi virtuali.

Foto: Ирина Хакамада, мастер классы

Distribuie articolul: