Colecțiile de toamnă încep să își exercite influența asupra noastră însă întotdeauna la final de vară există niște comori stilistice din sezonul trecut care pot merge foarte bine și în sezonul nou. Astăzi vă vorbim despre câteva piese pe care nu trebuie să te grăbeșri să le împachetezi în cutii pentru la vară.

Rochia înflorată

Lungimea ideală pentru acastă piesă este imediat sub genunchi. Evită modelele ample și optează pentru o croială care urmărește îndeaproape silueta. Alege în schimb culori tari și combinații atipice precum mov și gaben, roz cu roșu și orice alt imprimeu îți exprimă energie și bună – dispoziție și merge perfect cu zilele încă calde de septembrie.

Trench-ul subțire camel

Ideal pentru serile răcoroase în oraș sau pentru a oferi un aer cool unei ținute simple formată din jeans și tricou, acest model versatil arată extrem de stylish dacă îl alegi cu o măsură în plus. Este acea piesă care nu iese niciodată din modă și te salvează în serile cu ploi de vară și îți este cel mai bun prieten toamna.

Pantalonii evazați cu talie înaltă

Dacă nu ai deja câteva perechi în gaderobă este momentul să  achiziționezi acum cel puțin 2 tipologii: din stofă cambrată și din denim. Ambele variante cuceresc moda street-style deja de 3 sezoane consecutive. Fac picioarele să pară interminabil de lungi, subțiază optic și oferă un accent boem unei ținute de birou sau stradă.

Top Scurt

Un articol vestimentar iubit de toată lumea în sezonul cald și adorat de designeri pentru lunile de toamnă-iarnă. Asortează-l cu pantaloni sau fustă cu talie înaltă.

Foto: Instagram.com

Sursa: kudika.ro

Distribuie articolul: