În acest weekend, Chișinăul a avut parte de un spectacol de mare anvergură! Într-o atmosferă de festival, cu personajene obișnuite și covor roșu, PORT MALL a dat startul sărbătorilorde iarnă așa cum nu s-a mai văzutAstfel, cel mai mare Mall din țară a devenit punctul de întâlnire a celor mai atipici MoșiCrăciun: clasic, sport, modern și disco.

Cei 4 Moși au făcut un adevărat show pe străzile capitaleiîn drum spre locație! Aceștia au deviat de la scenariul clasic cu Alba ca Zăpada și au defilat alături de renumiții Barbie și Ken, fiind însoțiți de o paradă impresionantă de zeci de mașini cu flaguri și ATV-uri roșii

Ajunși la PORT MALL, eroii au fost întâmpinați de mii de oameni entuziasmați și sute de aplauze!

Echipa PORT MALL a pus în scenă cel mai feeric scenariude sărbători! Fiecare personaj a venit cu o istorie aparte și a reușit trezească cele mai sincere emoții pe chipurile tuturorcelor prezenți! Fanfară, soldăței de plumb, echipa de dansatori, mașini retro, joc de lumini, decor special, toate au creat o ambianță inedităȘi apoi ce fel de sărbătoare fără colinde? Studioul muzical InTact Art, a pregătit un spectacol de sufletpentru toate vârstele!

nu uităm și de daruri!  PORT MALL a dat start campaniei Cel mai mare Secret Santa vine în PORT MALL, iar cei 4 Moși au fost primii participanți, care au lăsat la poștaSECRET SANTA cadouri  generoase, precum: Iphone15, Playstation 5, uscător de păr Dyson și un dar secret. Dar surprizele nu se opresc aici! Începând cu 2 decembrie, PORT MALL ți-a pregătit o agendă plină de evenimente și activitățispeciale, extinse pe toată durata lunii, fără întrerupere.

Event Calendarul include spectacole variate, proiecții de cinema, prezentări de modă în stil Barbie, fanfară, momenteartistice, trucuri de magie, experiențe gastronomice, tombole șiconcursuri pentru toată familia.

Doar în PORT MALL te așteaptă concerte gratuite cu invitați speciali, precum – Satoshi, Akord, Vali Boghean, Gabriel Nebunu, Maria IliuțMihail Agafița și Cristina Scarlat, Plăieșiietc.

Pentru a afla când va avea loc evenimentul la care vrei ajungi, alătură-te și comunității de pe Telegram.

În decembrie fiecare zi este sărbătoare! PORT MALL

Distribuie articolul: