Spiritul și dispoziția de Anul Nou este un fenomen evident și misterios în același timp. Dacă încă sunteți prinși de rutină și nu vă puteți degaja, vă spunem câteva metode principale prin care puteți crea dispoziția de sărbători. 

Decorează casa

Dacă vrei cu adevărat, atunci poți să nu aștepți până pe 30 decembrie, dar poți scoate de pe acum toate decorațiunile și jucăriile pentru a transforma casa într-o adevărată colibă ​​a lui Moș Crăciun. Decorațiunile de Anul Nou, și în special jucăriile vechi, cu siguranță vă vor ajuta să vă creați dispoziția potrivită și vă vor oferi multe amintiri plăcute.

Dacă nu stați bine la capitolul jucării, mergeți la pomului de Crăciun! Acolo, pe lângă jucării, vei obține o călătorie în atmosfera de Anul Nou.

Petrece weekend-ul înafara orașului

Sfârșitul anului nu înseamnă doar vacanță, ci și proiecte nefinalizate, deadline-uri și alte timp restrâns. O modalitate excelentă de a ușura povara problemelor și să te recuperezi este să ieși din oraș pentru weekendul de Revelion. Timp de două zile întregi,  înconjurat de o pădure, în compania prietenilor și rudelor, sau poate chiar singur. Ia vinul preferat, stai lângă șemineu seara și mergi la plimbare dimineața. După o astfel de reabilitare, cu siguranță vei avea o doză de energie și putere pentru a finaliza toate proiectele.

Pregătește cadouri

Ce ar putea fi mai bun decât să primești cadourile pe care ți le dorești? Realizează o listă de cadouri pentru prieteni și cei dragi, mergeți la mall, unde totul este deja decorat pentru Anul Nou și răsună melodiile de Crăciun. Pentru a spori efectul, cumpără cafeaua de sezon preferată și milkshake-ul cu aromă de scorțișoară sau turtă dulce într-o cafenea – și mergi la cumpărături. Anticipând cum vei prezenta cadourile celor dragi, este garantat că te vei înveseli. Iar împachetarea cadourilor este practic un tip separat de meditație.

Pregătește cacao

Uneori poți neglija regulile stricte ale unui regim strict, uitând de dietă pentru o seară. Amintește-ți de gustul copilăriei, pe care de obicei îl pregătea bunica. Rețeta o poți găsi aici.

Sursă: marieclaire.ru