Au trecut patru ani de când Janna Friske s-a stins în urma unei boli nemiloase. Vestea că artista suferă de cancer a fost un adevărat șoc pentru toți cei care au cunoscut-o. Janna era o femeie plină de energie și ducea un mod de viață sănătos, dar din păcate boala nu alege. 

Astăzi vrem să ne amintim câteva gânduri pe care artista le-a împărtășit publicului de-a lungul anilor. 

Despre artă 

„Melodiile mele nu au un sens profund, dar au energie bună, iar eu vreau că oamenii să zâmbească. Vreau ca în timpul concertelor oamenii să nu se gândească la probleme, la serviciu și ce va fi mâine. Muzica mea este dansantă, dar nu este profundă. Nu totul în viața asta trebuie să fie complicat și nu trebuie să căutăm sensul în toate.

Despre căsătorie

„Dar, nu vreau să mă căsătoresc (râde). Dacă vorbiți despre iubire, atunci ce legătură are asta cu mariajul? Pentru mine acestea sunt două lucruri diferite. Poate că într-o zi voi îmbrăca rochia de mireasă și mă voi căsători cu bărbatul iubit, dar cu siguranță nu în Moscova și fără sute de invitați. La concertele mele mereu le spun fetelor: „Dacă credeți în prinț el va apărea!”.

Janna așa și nu a îmbrăcat rochia de mireasă, dar a trăit o poveste de iubite până în ultimele clipe cu Dmitrii Shepelov și care a făcut-o mamă pe regretata artistă. 

Despre fizic

„Nu cred că am o înfățișare deosebită. Cineva mă vede și se pierde și nu poate vorbi, iar cineva, sunt sigură mă consideră o femeie cu un aspect obișnuit. Frumueșea e în ochii privitorului. Uneori mă uit în oglindă și îmi zic: „O fată obișnuită, nu am nimic deosebit,” iar uneori când totul îmi merge bine ma uit la mine și mă văd superbă.”

Despre bărbați

„Pentru mine un bărbat adevărat este acel bărbat, care a venit și a câștigat. Un astfel de comportament este demn de un bărbat, care mă poate face să am emoții. Dar moneda are două fețe – un astfel de bărbat poate fi foarte mândru uneori agresiv și crud. Să vă spun un secret – eu încă mă rușinez când văd pe cineva, care îmi este simpatic. Și nu îmi este rușine de asta – este atât de frumos.” 

Despre maternitate

Vreau să am doi sau trei copii. Când acest lucru se va întâmpla cariera mea va fi pusă pe o pauză foarte lungă. O înțeleg foarte bine pe Olga Orlova, care a făcut o pauză pentru a fi lângă fiul ei. Nu mă sperie gândul că aș putea avea un copil înfara căsătoriei, deși acesta este un scenariu mai deosebit. Părinții mei cu siguranță nu vor fi deacord, dar și eu cred că un copil trebuie să crească într-o familie completă.

Astăzi sora Jannei a publicat câteva fotografii de arhivă cu regretata ei soră.

Sursa foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: