Cu toții ne așteptăm ca noul an să ne aducă doar vești bune. Din păcate, astrele nu se aliniază perfect pentru fiecare în parte, motiv pentru care unii dintre noi vor avea mult de suferit în noul an. Poate fi vorba despre pierderea locului de muncă sau chiar a cuiva drag. Practic, pentru aceste persoane 2018 nu va aduce mai nimic bun.

Iată în ce zodii sunt născuți ghinioniștii noului an:

Taur

2018 are toate șansele să se transforme în cel mai sumbru an din viața ta. Și trebuie să fii pregatită sufletește pentru asta așa încât veștile proaste să nu te ia prin surprindere. O boala, fie că e vorba despre tine sau despre cineva din familie, iți dă viața peste cap. E multă durere la mijloc, iar tristețea provocată o vei depăsi cu greu. Trebuie să fii tare pentru a putea face față tuturor necazurilor. Abia finalul de an aduce liniște și un strop de fericire.

Scorpion

2018 va fi un an trist, în care vei avea puține șanse să te bucuri de lucruri frumoase. Pierzi bani, poate fi vorba despre o diminuare a salariului care îți creează frustrări sau chiar despre pierderea locului de munca, lucru care te demoralizeaza puternic. Ai parte și de o dezamăgire puternica în dragoste. Persoana pe care o iubești și pe care ți-ai dorit-o mereu lângă tine devine rece ți se distanțează, lăsându-te singura ți tristă.

Berbec

Neînțelegerile apar tot mai des în relația pe care o ai, certurile ți jignirile fiind cele care te determină să iei o decizie grea, dar necesară. Situația în sine îți va crea o serie de frustrări, iar schimbarea va fi greu de acceptat. Vei avea multe momente de derutare, în care nu vei ști încotro să o apuci. Vei fi destabilizată complet, iar dincolo de asta vor apărea și probleme cu banii, lucru care va apăsa și mai mult asupra stării tale generale.

Sursa: ele.ro

Distribuie articolul: