Dacă pentru unii ideea de a fi mireasă sau mire este un mare vis împlinit, atunci pentru nativii zodiacali din lista noastră mariajul nu este o prioritate. Mai mult de atât, pentru unii căsătoria înseamnă lipsă de libertate și chiar pierderea identității.

Iată care sunt cele 3 zodii cu frică de căsătorie, potrivit eva.ro.

Gemeni

Gemenii își fac griji în permanență că sentimentele lor față de partener se vor schimba după căsătorie, așa că încearcă să stea cât mai departe de acest angajament.

Uneori, simt că a fi căsătorit cu cineva ar putea fi distractiv, dar aproape întotdeauna ajung să se răzgândească. Știu, de asemenea, că poate fi dificil de trăit cu altcineva pentru tot restul vieții și asta îi convinge că mariajul va ajunge inevitabil la divorț. Cu excepția cazului în care acești nativi sunt absolut îndrăgostiți, nu te aștepta să arate vreodată vreun interes pentru căsătorie.

Săgetător

Săgetătorul nu se vede căsătorit, deoarece pentru el, căsătoria presupune ca el să-și piardă libertatea și să se piardă pe el însuși. Săgetătorul este o persoană foarte independentă care preferă să aibă relații pasagere și aventuri. Ideea de a avea o relație serioasă îl poate speria.

Această zodie vrea să se concentreze pe ea însăși și pe nevoile ei cât este tânără, astfel încât căsătoria e ceva de luat în considerare abia târziu în viață.

Vărsător

Vărsătorul urăște ideea de căsătorie pentru că nu vrea să se aleagă cu inima frântă. Văzând că e imposibil să se deschidă complet în fața cuiva, nu pare să existe prea multe șanse ca el să vrea să se căsătorească. Vărsătorului îi place să fie independent și să aibă grijă de el însuși. De multe ori își face griji că nu va găsi pe nimeni care să poată vibra la același nivel cu el, dar mai mult decât atât, că nimeni nu va înțelege cum se raportează el la dragoste.

Acestea fiind spuse, preferă să stea cu totul departe de căsătorie.

Sursa: Eva.ro

Foto: Pexels.com