Noiembrie e o luna mai grea pentru toată lumea, căci întunericul cucerește mai multe ore din zi. Trei zodii vor trece printr-o perioada mai grea.

Noiembrie ne aduce mai aproape de sfârșitul anului, în timp ce ne învăluie cu mai mult întuneric, favorizând depresia. În plus, Soarele în Scorpion intensifica gândurile negre.

E o luna plină de pericole pentru cei măcinați de îndoieli, tentați să vadă mai degrabă jumătatea goală a paharului. Este și o perioada de refugiu și introspecție; nu trebuie să te lași copleșită și să-ți pierzi încrederea în ține!

Berbec

Perioada și zodia cele mai predispuse la introspecție – e momentul să treci peste tot ce a mers prost anul asta. Și chiar dacă nu a fost un an grozav, n-a fost nici unul rău!

De la jumătatea lunii încolo te judeci prea aspru, chiar dacă știi bine că ai tendința să-ți polarizezi sentimentele. Tot ce vezi este doar că ai greșit sau faptul că nu te-ai ridicat la nivelul așteptărilor sau al promisiunilor făcute. Fii mai blanda cu ține și amintește-ți că ești puternică și optimistă.

Leu
Eșți dezamăgită că nu ai obținut ceea ce așteptai anul acesta. S-ar putea să te confrunți cu un comportament neplăcut, dar nu din vină ta – emani o strălucire magnifică care provoacă gelozie, iar dacă nu te coborî la nivelul altora, încearcă să te doboare.

În noiembrie trebuie să-ți păstrezi grația și să nu-i lași pe alții să-ți distrugă viață. Te vei confruntă cu situații neplăcute, dar important e să treci peste ele și să-ți vezi de drumul tău. La început de decembrie totul va reveni la normal.

Capricorn
Pe măsură ce te apropii de sfârșitul anului, îți faci bilanțul pierderilor și al greșelilor. Ești atât de perfecționistă și atât de concentrată pe atingerea obiectivelor, încât tot ce nu este încheiat echivalează cu o înfrângere pentru ține. Incomplet – iată o noțiune pe care Capricornul o detestă și nu contează dacă e din vină să sau a altcuiva. Când muncești, vrei perfecțiune.

Noiembrie te hărțuiește și cu amintiri ale celor pe care i-ai pierdut și cu toate momentele frumoase pe care le-ai trăit alături de acești oameni. E o perioada tristă pentru ține, dar te vei ridică și vei străluci din nou, fii sigură!

Sursa: andreearaicu.ro

Distribuie articolul: