Este timpul să pui pe repeat piesa Jingle Bells și să începi să decorezi întreaga casă cu ghirlande. Iar dacă încă nu cunoști cum să alegi corect una, noi îți venim în ajutor. 

Incredibil, dar peste două săptămâni deja este Anul Nou, e vremea pentru iluminatul de sărbători! Și dacă dispoziție pentru sărbători încă nu ai, ghirlandele cu siguranță te vor ajuta. Începe să decorezi casa cu multitudinea de luminițe, sub diverse forme: reni, sania lui Moș Crăciun, fulgi, stele etc. Noi te ajutăm să alegi o ghirlandă calitativă și durabilă pentru o atmosferă frumoasă de sărbători.

Lipsa mirosului

Ghirlanda nu trebuie să aibă un miros accentuat chimic. Dacă acesta persistă, înseamnă că ghirlanda este realizată din plastic necalitativ. Nici într-un caz să nu oferiți a doua șansă la astfel de ghirlande, pentru că după încălzire, se va elimina acel miros mult mai puternic, fapt care poate afecta negativ sănătatea.

Ambalajul

Pe cutia ghirlandei trebuie să fie indicat nivelul de protecție (IP20, IP44, IP65 sau IP67), tensiunea de funcționare (de exemplu 220V), data fabricării și informație despre producător. În cazul absenței acestor date de pe ambalaj, este probabilitatea ca produsul să nu fie certificat.

Lipsa defectelor

Înainte de a conecta ghirlanda, verificați integritatea izolației – nu trebuie să fie fire goale și diode rupte pe ghirlandă. În caz contrar, poate apărea un scurt circuit.

Sursă: glamour.ru