Zile numărate au mai rămas până la prima semifinală a Eurovisionului, care va avea loc chiar în seara de 9 mai, iar delegația RM la ESC se declară încrezătoare de performanța trupei SunStroke Project. Aseară, băieții au arătat pentru a doua oară că sunt pregătiți din plin să sclipească în marea competiție!

Ieri seară, băieții din SunStroke Project și-au pus din nou costumele de sărbătoare și au ieșit pe scena de la Kiev pentru a-și desfășura a doua repetiție. Sarcina lor a fost să asigure sunet sută la sută live și să creeze un show foarte apropiat de ceea ce va urma în emisie directă, luni seară.

Iată însă că piesa și coregrafia nu sunt unicele „cărți de vizită” ale membrilor trupei, care inițial au în spatele lor 3 backing vocaliste îmbrăcate foarte haios și ținând în mâini câte un buchet de flori. Spre finalul numărului, fetele trec printr-o metamorfoză stilistică, devenind mirese și antrenându-se într-un dans alături de băieți.

„Miresele” cochete, alături de care membrii SunStroke Project sclipesc scenă sunt nimeni altele decât interpreta Dana Markitan, modelul și interpreta Helena Abegaz și solista & violonista Catarina Sandu.

Amintim că azi seară, delegația RM la Eurovision 2017 invită fanii la o petrecere în stil moldovenesc. Detalii aflați aici:

SunStroke Project organizează o petrecere moldovenească la Kiev! Va servi mâncare și vin Made in Moldova

Foto: captură video