Suntem obișnuiți să vedem inscripții din neon drept imagini și figuri în afara clădirilor. Dar dacă le folosim ca parte a interiorului în propriul apartament? Să vedem cum putem experimenta. 

Pentru început, crearea iluminării din neon în interior este un fel de artă. Nu este un secret pentru nimeni că o distribuție competentă a iluminatului poate fie să îmbunătățească, fie să distrugă întregul proiect de design, indiferent cât de profesional este acesta.

Lămpile din neon

Ar fi prea banal să folosești o lampă obișnuită – acest lucru nu va surprinde pe nimeni. Dar o puteți folosi ca lumină de fundal, plasând accente în cameră. De exemplu, așezați o astfel de lampă lângă o plantă masivă, ale cărei frunze vor străluci frumos într-o culoare neon sau concentrați-vă pe rafturile unei biblioteci unde sunt așezate articolele de decor.

Tablouri neon

Același lucru este valabil și pentru tablouri sau fotografii. Iluminarea suplimentară pentru decor în imediata apropiere a obiectelor și elementelor decorative, plasate în nișe speciale, va schimba designul interior cu un singur clic.

Sculpturi neon

Pentru amatorii de petreceri, această opțiune va fi cea mai apropiată. Un flamingo strălucitor, un pahar de vin, înghețată sau o ceașcă de cafea – alegerea este doar a ta. De asemenea, aici sunt posibile mai multe opțiuni – de exemplu, agățați lampa de perete, cum ar fi în zona barului sau puneți-o pe o măsuța de cafea ca accesoriu care completează stilul general al interiorului.

Sursă: marieclaire.ru