Pe lângă faptul că am avut parte de multă distracție la Maicom Pijama Party #Takeyourtime ne-am propus să facem un bine și să ajutăm trei mame care își cresc singure copiii. Iar acest lucru ne-a reușit doar datorită invitatelor noastre – femeilor cu inimă mare!

La #MaicomPijamaParty ne-am propus nu doar să ne distrăm, ci să venim cu o mână de ajutor și am organizat o tombolă cu premii și surprize faine, iar toată suma colectată de pe urma vânzării biletelor să fie donată. Este vorba despre trei mame solitare care au câte trei sau patru copii pe care îi cresc cu multă dragoste, dar fac cu greu față greutăților vieții, suferind din cauza lipsurilor.

Află mai multe despre cazurile sociale pe care ne-am propus să le susținem la petrecerea în pijamale.

Cu ajutorul vostru, dragele noastre, am reușit să adunăm 7066 lei și astfel să aducem un pic de bucurie pe fețele celor trei familii.

Beneficiare sunt: Tatiana Ghincul care îngrijeşte de una singură 4 copii; Rita Ciobanu este mamă solitară (divorţată), îngrijeşte de 4 copii; Maria Guţu- soţul ei a decedat acum 2 ani după ce a fost diagnosticat cu cancer, ea îngrijește de 3 copilaşi.

Programul  „În brațele mamei” al DIACONIEI a fost lansat în anul 2010 cu scopul de a asigura dreptul fiecărui copil de a crește în familie. Componentele programului sunt: Centrul Maternal, Centrul de găzduire secundară „Casa Maria” și Centrul de consultanță. Ultimul asigură susținerea la distanță în comunitate a familiilor aflate în situație de criză temporară. Familiilor li se oferă asistență psihologică, socială, juridică, spirituală și materială lunară (atât pachete de produse alimentare, cât și medicamente, produse de igienă.

Mulțumim tuturor celor ce ne-au ajutat să adunăm acești bani, pentru aceste mame eroine!