29 septembrie – Ziua Mondială de Conștientizare privind risipa și pierderile alimentare

-
Cristina Botnarevschi
- 4 min read

Articole recomandate
- prev
- next
Ce faci cu mâncarea rămasă după nuntă? Chef Alexandru Comerzan îți arată cum să economisești la meniul festiv
-
Cristina Botnarevschi
- 1 min read

De ce la multe nunți mesele se umplu până nu mai încape nimic, iar la final o mare parte din mâncare ajunge aruncată? Frica mirilor de a nu lăsa vreun invitat flămând îi face să ad...
Colecta națională „Masa Bucuriei”, 2025: cea mai mare colectă de alimente din istoria campaniei
-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read

În data de 12 aprilie, tradițional, Misiunea Socială „Diaconia” a desfășurat Colecta națională de produse alimentare „Masa Bucuriei”, evenimentul culminant al campaniei de Paști, a...
1500 de copii au devenit ambasadori în prevenirea risipei de alimente. Bilanțul campaniei „Mai puțină risipă, mai mult bine”
-
Cristina Botnarevschi
- 4 min read

Peste 1500 de copii au devenit ambasadorii în prevenirea risipei de alimente și 7,5 tone de produse alimentare au fost colectate în sprijinul serviciilor sociale. Acesta este bilan...