Nu uita să fii puternică, să crezi în tine chiar și atunci când ești jos, să fii tare în fața oricăror greutăți, să plângi ca apoi să râzi în hohote - sunt doar câteva dintre îndemnurile învățaților, transpuse prin citatele ce le poartă semnătura. Astăzi, vrem să vă motivăm! Iată de ce, am făcut o selecție a celor mai relevante spuse, din care să vă inspirați și să nu uitați că... viața e frumoasă și merită trăită la maxim.


1.Ai fost dat în această viață, pentru că ești suficient de puternic ca să o trăiești.

2.Uită trecutul, Iartă-te și ia-o de la capăt chiar acum.

3.De fiecare dată când de îndoiești de cât de departe poți merge, amintește-ți cât de departe ai ajuns. Amintește-ți toate lucrurile cu care te-ai confruntat, toate bătăliile pe care l-ai câștigat și toate fricile pe care le-ai depășit.

4.Speranța este unicul lucru mai puternic decât frica.

5.Nu-ți cere scuze pentru că ești sensibil sau emoțional. Lasă-i pe ceilalți să știe că ai o inimă mare. Afișarea emoțiilor este un semn al puterii.

6.A fi iubit profund îți oferă putere; a iubi profund îți oferă curaj.

7.Atragi ceea ce ești, nu ceea ce vrei. Dacă vrei ceva minunat, atunci fii minunat.

8.Ai voie să țipi, ai voie să plângi, dar nu ai voie să renunți.

9.Sunt puternic, pentru că am fost slab. Sunt lipsit de frici, pentru că mi-a fost teamă.

10.Lucrează pentru o cauză, nu pentru aplauze. Trăiește o viață pentru a te exprima, nu pentru a impresiona. Nu tinde să-ți faci prezența observată, ci încearcă să-ți faci absența simțită.

11.Trezește-te cu determinare. Mergi la culcare cu satisfacție.

12.Când vei începe să-ți apreciezi valoarea, îți va fi dificil să fii înconjurat de oameni care nu o vor face.

13.Femeia care nu cere confirmarea nimănui este cea mai de temut ființă de pe planetă.

14.Cea mai puternică acțiune a unei femei este de a se iubi, a fi ea însăși și a străluci printre cei care nu credeau că ar putea vreodată face asta.

15.Sunt genul de persoană care va sta în baie și va plânge, dar care va ieși afară ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat vreodată.

16.O femeie puternică este acea care se trezește de dimineață, ca și cum nu ar fi plâns aseară.

17.Uneori trebuie să fii doborât mai jos decât ai fost, pentru a te ridica mai sus decât te-ai aflat vreodată.

18.O femeie puternică știe cum să-și păstreze viața pe aceeași undă. Cu lacrimi în ochi, încă mai reușește să spună: „Sunt bine”.

19.Dacă vreodată voi pleca capul, va fi doar pentru a-mi admira pantofii.

20.Nu fi rușinat de o cicatrice. Asta înseamnă că ești mai puternic decât cel care a încercat să te rănească.

21.Atunci când te confrunți cu vremuri dificile, află că provocările nu sunt trimise ca să te distrugă. Au fost trimise pentru a te promova, a te perfecționa și a te întări.

22.Tipul de frumusețe pe care-l vreau cel mai mult este cel greu de obținut, care vine din interior – puterea, curajul și demnitatea.

23.Uneori, lucrurile urâte care se întâmplă în viața noastră ne pun chiar în fața celor mai bune lucruri care ni se poate întâmpla.

Sursa: lifestylestores.com