Cum să porți costumul clasic compus din sacou și pantalon sau fustă, ca să te avantajeze? Designerii autohtoni au decis că a venit timpul să fii deosebită și au creat ținute office care te vor face remarcată.

Weekend-ul trecut a fost unul important pentru creatorii de modă de la noi. În cadrul Moldova Fashion Days SS’19, designerii autohtoni au avut ocazia să-și prezinte cele mai fresh colecții de haine. Ceea ce ne-a impresionat cel mai mult este că aceștia au renunțat la ținutele sobre de altă dată și au adăugat culoare și un croi modern ținutelor office.

Am selectat pentru voi o serie de costume de birou prezentate în cadrul show-ului care ne-au impresionat cel mai mult. Cu ajutorul acestora vei putea cu ușurință crea un look care te va face remarcată atât la birou, cât și la o ieșire în oraș cu fetele și de ce nu, la o cină cu iubitul.

Dacă în primul caz vei opta pentru pantofi cu toc comod, o bluză sau cămașă, atunci în celelalte cazuri poți purta costumul cu tricou, un body din plasă și, de ce nu, fără nimic dedesubt și pantofi sport sau pantofi și sandale cu tocul înalt. Un machiaj discret pentru zi sau unul de seară, o coafură potrivită și un zâmbet, vor completa cu succes ținuta.

20 de ținute office din colecțiile prezentate la Moldova Fashion Days SS’19

KATEA GRI

IONEL

Mallena

March Again

Zéphyr

Premiera Dona

Haskel design

Nicole Storm

Privilege Tuxedo

Vivi Art Boutique Fashion

Și doamnele care preferă să poarte rochii la birou au de unde alege.

Nicole Storm

Sekana

March Again

KATEA GRI

Sursa: Facebook.com/MoldovaFashionDays