Fie că ne propunem să cunoaștem locuri noi sau, pur și simplu, să avem un timp relaxant cu toată familia, bugetul este cel care ne dictează până unde putem merge cu dorințele. Deci, câteva locuri bune de vizitat cu toată familia, pentru bugete mici.

Întâi de toate, vezi dacă ai văzut cam tot ce se poate de văzut și savurat prin Republica Moldova. O scurtă listă pentru voi AICI.

Suceava, Cetatea de Scaun a lui Ștefan

Când spunem Moldova de peste Prut, toți ne îndreptăm cu gândul spre Iași. Dacă l-ai văzut deja de câteva ori, mergi mai spre nord și vizitează Suceava. Pe lângă cetatea de scaun a lui Ștefan cel Mare – un obiectiv turistic care la sigur merită văzut, orașul oferă și alte atracții interesante: Muzeul satului Bucovinean, o altă cetate – Scheia (la 2 km de oraș), treci desigur prin frumoasa Vatra Dornei, iar la o aruncătură de băț ai mirifica Gura Humorului.

Gura Humorului, Sursă foto: © Eclypse78

Mănăstirile din Bucovina

Bucovina este printre locurile cele mai încărcate cu spiritualitate din țara noastră. Aici, se găsesc unele dintre cele mai frumoase mănăstiri din țară, cu picturi unice executate de pictori necunoscuți. Tot în această zonă au luat naștere unele culori distinctive, care nu se găsesc în nicio altă parte din România. Sucevița, Moldovița, Voroneț, Putna, Bogdana… Localizați-le pe hartă și construiți traseul așa cum vă este mai comod.

Manastirea Sucevița

Voi cu ce ați completa această listă?