Cearcănele pot fi atât ereditare, cât și dobândite de-a lungul vremii. Cert este că tot mai multe femei se confruntă cu această problemă, care poate fi remediată cu ajutorul unui regim sănătos de viață și desigur unei îngrijiri corespunzătoare a zonei vizate. Sunt două componente pe care trebuie să le cauți în lista ingredientelor cremei pentru zona ochilor, potrivit andreearaicu.ro..

Nopțile nedormite, o hidratare insuficientă sau stresul excesiv și orele întregi petrecute în față ecranelor – toate aceste elemente pot cauza apariția și dezvoltarea cearcănelor. Totuși, zona întunecată de sub ochi poate fi și moștenită, în ciuda unui stil de viață sănătos.

Dacă te confrunți cu cearcăne adânci, închise la culoare, probabil că ai încercat deja toate metodele posibile pentru a scăpa de ele. Creme, seruri, loțiuni, masaje și yoga facială.

Ei, bine, pentru eficientă maximă, ai nevoie de două ingrediente cheie. Este vorba despre acidul L-ascorbic, o formă potența de vitamina C, dar și de retinol, element extrem de puternic pentru recăpătarea aspectului tânăr al pielii. Aceste ingrediente, plus alte câteva elemente super eficiente, se găsesc în diverse creme de ochi pentru cearcăne, ce te vor ajută să scapi de colorații și șanțuri adânci odată pentru totdeauna!

Citește continuarea pe andreearaicu.ro.