În 2001 Avon a fost înființat în Republica Moldova și în scurt timp dintr-un brand nou pe piață a devenit alegerea nr. 1 a moldovencelor. Toți acești ani Avon a oferit femeilor din țara noastră curaj, oportunități de dezvoltare și câștig suplimentar, dar și produse inovative. În acest an Avon Moldova celebrează 15 ani frumusețe. Cu această ocazie am făcut o incursiune în istoria companiei, am răsfoit primele Broșuri și să ne-am amintit cele mai preferate produse de la Avon.

Mega Effects – o lansare revoluționară
În 2013 Avon a lansat primul rimel cu perie perfect adaptată liniei genelor. Ambalajul ergonomic și o periuță deosebită a stârnit curiozitatea femeilor față de Mega Effects. În același an Antonia a devenit imaginea produselor din gama Avon Color și a mărturisit că această mascara este preferata ei. La momentul actual o puteți comanda în varianta waterproof.

Mascara preferată
Rimelul preferat al femeilor din Moldova este Supershock. Odată apărut în Broșura Avon, a cucerit inimile femeilor pentru că oferă până la 12 ori mai mult volum, nu încarcă genele, asigură o acoperire uniformă. Mascara a fost testată oftalmologic și s-a dovedit că este perfectă și pentru ochi sensibili sau pentru persoanele care poartă lentile de contact. Dacă preferi și tu această mascara, poți încerca și extensiile acesteia – mascara colorată SuperShock Brights în nuanțele verde, albastru și mov sau Supershock Max, care promite și mai mult volum.

Gene incredibil de lungi
Anul trecut am lansat mascara pentru volum Big&False Lash. În timp scurt a reușit să devină un hit de vânzări, iar faimoasa revistă Harper`s Bazaar, a introdus-o pe lista celor 10 cele mai bune rimeluri din toate timpurile. Produsul oferă un volum irezistibil, fără gene lipite sau încărcate și fără să se întindă, iar perii dispuși în forma de migdală, acoperă fiecare geană, inclusiv cele din coltul interior si exterior al ochiului.
În aceeași gamă au apărut și mascarele Big&Daring și Dig&Multiplied.

 

Distribuie articolul: