La sfârșitul săptămânii trecute, 68 de clase de elevi se aflau în carantină și activau de la distanță, potrivit informațiilor Ministerului Educației. În total, 132 de elevi și 153 de profesori, din învățământul general, sunt confirmați pozitiv la infecția cu COVID-19, informează AGORA.md.

 În autoizolare se află 1.776 elevi  și 74 de cadre didactice. Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate cu noul virus 54 de persoane, iar alte 27 se află în autoizolare.

În învățământul profesional tehnic, în perioada 18-22 ianuarie, au fost înregistrați 12 de elevi testați pozitiv cu noul coronavirus, un profesor și trei persoane din personalul nedidactic și auxiliar. De asemenea, cinci grupe de elevi sunt plasate în autoizolare.

În învățământul superior, săptămâna trecută, un student ți trei cadre didactice au fost testate pozitiv cu COVID-19. Iar alți doi profesori se află în autoizolare.

În învățământul de educație timpurie, trei grădinițe și 14 grupe de copii se află în carantină. Copii confirmați pozitiv cu virusul COVID-19 sunt șase, iar alți 496 de copii se află în autoizolare.

La fel, 51 de educatori au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus, alți 70, fiind în autoizolare. Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate cu noul virus 67 de persoane, iar alte 55 se află în autoizolare.