Pentru prieteniile lungi, cei de la Editura Cartier anunță reduceri mari la cărți achiziționate online, dar și o surpriză pentru cei care preferă lectura de pe dispozitive electronice. Acum ai la dispoziție 100 de ebook-uri Cartier, care pot fi descărcate gratuit de pe iBookstore.

„Oriunde ați fi – Italia, Spania, Franța, Marea Britanie, Germania, China, SUA, Maroc, Mexic sau Canada – puteți descărca și citi. Gestul nostru este, mai ales, pentru cei care sunt singuri, izolați, departe de casă. Cititul alină în vremuri de restriște. Acasă poate fi oriunde”, consideră cei de la Cartier.

Puteți descărca gratuit cărțile digitale Cartier în decurs de 30 de zile.

Prietenii voștri în aceste timpuri sunt Dante, Stendhal, Oscar Wilde, Mark Twain, Alexandre Dumas, Mihai Eminescu, Ion Creangă, Vasile Alecsandri, Ion Luca Caragiale, Mircea Streinul, Liviu Rebreanu, Ion Druță, Aureliu Busuioc, Petru Cărare, Vladimir Beșleagă, Emilian Galaicu-Păun, Claudiu Komartin, Eugen Lungu, Andrei Țurcanu, Vladimir Lorcenkov, Constantin Cheianu, Oleg Serebrian, Emanuela Iurkin, Dumitru Crudu, Vsevolod Ciornei, Val Butnaru, Paula Erizanu, Igor Guzun, Tony Hawks, Matei Cazacu, Nicolas Trifon… În fiecare zi, un autor Cartier va citi pentru noi toți un fragment din cartea sa.

Cartea vine acasă. Cu o reducere de 40% 

Cartier anunță de asemenea livrare gratuită pentru comenzile de carte de pe shop.cartier.md, în valoarea mai mare de 250 de lei. Livrările vor fi făcute de două ori pe săptămână prin curier protejat. „Vă îndemnăm să faceți plățile prin card bancar, dar acceptăm și plățile cash. Urgența de lectură este valabilă pentru 30 de zile (20 martie – 20 aprilie). Plus 2 zile bonus. Pentru că nouă ne pasă. Să fim mai buni și mai generoși unii cu alții. Totul va fi bine”, ne asigură cei de la Cartier.

Distribuie articolul: