Sexul este important într-o relație. Deși se spune că bărbații se gândesc mai des la intimitatea sexuală, nici femeile nu sunt pudice.

Ele caută mereu noutăți cu care să își surprindă partenerii în dormitor, notează ele.ro. Iată mai jos câteva dintre poftele sexuale pe care le au bărbații și orice femeie ar trebui să le știe:

Le place diversitatea pozițiilor

Bărbații urăsc monotonia în dormitor. Uită de clasica poziție a misionarului și fii cât mai inventivă în privința pozițiilor sexuale. Nu face sex doar în pat. Sexul sub dus sau în bucătărie te va face să dai frâu liber imaginației tale.

Le place să preiei inițiativa

Nu aștepta ca el să facă totul în pat. Bărbaților le place să fie surprinși când fac dragoste. Preia inițiativă și arată-i că poți să îl duci pe culmile extazului.

Fii directă

Nu-ți fie teamă să spui ceea ce îți place să faci în timpul sexului. Bărbații sunt înnebuniți să audă fanteziile sexuale ale partenerelor lor.

Fii spontană

Nu aștepta să vină ora de somn pentru a iniția o partidă de sex. Orice bărbat știe că de multe ori va avea parte de sex în acea perioadă a zilei. Fii spontană și surprinde-l cu partida de sex imediat ce intră pe ușă. Înnebunește-l cu săruturi și fă-l să te dorească. Dorința ta de a încerca lucruri noi îl va aprinde și pe el.

Combină lucrurile

Fii deschisă la schimbări. Spune-i că vrei lucruri cât mai variate în pat. Conform psihologului Joel Block, autorul cărții „The Art of the Quickie”, varietatea face un bărbat să fie mereu dispus la a te satisface, fiindcă nu știe niciodată la ce să se aștepte.

Lasă-l să fie brutal

Bărbații au instinctul animal foarte dezvoltat, mai ales în ceea ce privește actul sexual. S-ar putea să dorească să-ți rupă lenjeria intimă și să fie mai brutal în gesturi, dar sexul va fi grozav dacă vă veți lăsa pradă instinctelor primare.

Fă tu totul

Câteodată bărbații își doresc pur și simplu să stea în timpul sexului. Preia inițiativa și acționează, astfel încât să îl înnebunești de plăcere în timp ce el stă întins pe spate. Ca să fie și mai palpitant, leagă-i mâinile cu sutienul și fă-l să exalte.

Vrea să fie dominat

Dr. Kristie Overstreet sugerează să pornești de la vizionarea filmelor din seria Fifty Shades și citirea cărților, dar trebuie să vorbiți despre acest lucru și eventual spune-i să nu vorbească sau să nu te atingă, fii un pic autoritară, spune-i fix unde are voie să pună mâna (sau alte părți ale corpului) și arată-i că deții controlul. Vezi unde vă duce acest drum, dar amintește-i din când în când cine face regulile (adică tu) și nu depăși limita dacă el nu vrea același lucru.

Fii mai sălbatică 

Dacă nu mai știi ce să faci trebuie să ieși neapărat din zona de confort, pentru că sexul este o modalitate de a scăpa de tensiune și stres. În cazul bărbaților, cu cât sunt mai stresați, cu atât vor fi mai dispuși să facă ceva neobișnuit. Mai întâi, purtați o discuție despre sex protejat și limitele personale, deoarece kinky nu înseamnă forțat. Vedeți ce credeți că este taboo și ce e dispus fiecare să facă.

Spune-i să îți dezvăluie fanteziile sale 

Aceasta este situația ideală, pentru că, bărbații ezită să vorbească prea des despre ce fantezii au, deoarece se simt vulnerabili, dar dacă tu deschizi discuția și îi împărtășești una dintre ale tale, se va simți și el mai bine și va avea mai multă încredere în tine. Vedeți care este mai ușor de pus în practică și întăriți-vă astfel relația.

Foto: Google.com

Vezi și: Poziții sexuale pentru senzații intense. Partenerul tău va fi încântat!

Distribuie articolul: