În ultima perioadă tot mai mulți instagrameri celebri le răspund urmăritorilor săi la cele mai curioase întrebări. Oxana Samoylova, soția rapperului Geegun a decis, la solicitarea internauților, să le împărtășească un top al lucrurilor mai puțin cunoscute despre ea. Detalii, vezi mai jos. 

Oxana Samoylova este o persoană foarte activă în mediul online, aceasta se poate lăuda cu un număr de aproape 13 milioane de urmăritori pe pagina sa de Instagram. De curând, modelul a decis să le spună prietenilor săi virtuali câteva lucruri mai puțin cunoscute despre ea.

  1. Primul job pe care l-am avut a fost cea de vânzătoare în magazinul mamei.
  2. Niciodată nu mi-am rupt, lezat sau lovit puternic vreo parte a corpului. Se pare că sunt foarte prudentă))
  3. Nu comunic cu tatăl meu biologic de mai bine de 25 de ani. 
  4. Am o diplomă potrivit căreia pot preda limba engleză, adevărul este că nu o cunosc atât de bine încât să o pot preda. 
  5. Am fost rugată să-mi retrag documentele în clasa a 9-a)) Am cam pierdut controlul asupra mea în adolescență, apoi mi-am revenit la normal)
  6. Niciodată nu m-am certat cu mama, nici măcar cât de puțin. 
  7. Când am început să mă întâlnesc cu Denis comandam mâncare de la restaurant, o puneam în vase pentru gătit și pretindeam că am gătit-o eu . Se pare că el va afla despre acest lucru abia acum)) În apărarea mea pot să spun că, de fapt, mă descurc bine la gătit. 
  8. Nici până acum nu-mi vine să cred că am 4 copii)) Nu am planificat una ca asta ) 
  9. În copilărie, în timp ce mă certam cu fratele meu (suntem de aceeși vârstă și aproape că ne ucideam până la 16 ani), l-am încuiat în toaletă, m-am dus să mă plimb și am uitat de el. Bineînțeles că am primit-o bine de la părinți apoi) 
  10. Mă tem rău de tot ce nu are blană, dar în același timp avem acasă 3 șopârle, uneori chiar le țin în brațe)))

Se pare că urmăritorii lui Samoylova au apreciat mult sinceritatea modelului și cu certitudine vor mai aștepta și alte destăinuri. Amintim că momentan, Oxana Samoylova se odihnește împreună cu familai sa, în Dubai.

Sursa: Instagram

Distribuie articolul: