Sărbătoare frumoasă în familia artistului. Fetița sa este omagiată astăzi, astfel Igor Stribițki a venit cu un mesaj emoționant de felicitare pe rețelele sociale, publicând o fotografie rară cu micuța.

Copiii sunt florile vieții, iar alături de ei viața este nespus de frumoasă. Fetița lui Igor stribițki împlinește astăzi un anișor, iar cu această ocazie specială, artistul a publicat un mesaj emoționant de felicitare, totodată mulțumindu-i soției sale pentru un dar atât de prețios, dar și pentru familia frumoasă pe care o formează.

„Astăzi fetița noastră împlinește 1 anișor! Exact un an în urmă viața mea s-a schimbat la 180 grade și îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru aceasta minune din viața mea! Este cea mai mare bogăție a vieții mele!!! Ea este puterea și sursa mea de energie. Ea este inspirația și credința mea. Ea este curajul meu și rabdarea mea! Sunt ferm convins ca e talismanul vieții mele cu care sunt gata sa întorc și munții. Mulțumesc din suflet soției mele care o iubesc enorm de mult ❤️și împreună formăm o familie frumoasă! La Mulți Ani LUIZA!!!! La Mulți Ani fetița lui Tati ❤️”, a scris Igor în dreptul fotografiei în care acesta își ține îm brațe micuța.

Citește și: Igor Strib a devenit tată! Interpretul are o fetiță și s-a recăsătorit

La mulți ani fericiți și frumoși, pentru Luiza, din partea redacției EA.md!

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Igor Strib, în ipostază de tătic. Fostul solist al formației „Akord”, cu fiica alături (Foto)