Deşi e stabilită de ceva ani în Cipru, vremea de acolo continuă să o surprindă cu fenomene neobişnuite ce au loc periodic în acea zonă. Victoria Tunç se declară speriată de fiecare dată când devine martor al acestor manifestări. 

Chiar dacă nu este pentru prima dată când se întâmplă, vloggeriţa se declară terifiată de imaginile surprinse chiar ieri de către soţul său în regiunea Kyrenia din Cipru. Este vorba despre o trombă imensă de apă formată deasupra mării, fiind surprinsă în apropiere de ţărm.

Victoria Tunc a publicat pe reţelele de socializare un filmuleţ, declarându-se extrem de speriată de acest vârtej care a legat cerul de mare: „Tare le mai îndesăști Tu Doamne🙈 Acum 10 minute soțul de la servici a filmat😯 Și iarăși s-a nimerit pe loc curat. Să ne apăre Domnul de necazuri.”

Potrivit wikipedia tornadele se formează atunci când o cantitate imensă de aer cald urcă și aerul rece coboară, iar prin deplasare se formează o pâlnie.

Sursa: Facebook.com

Vezi şi: Victoria Tunç face dezvăluiri emoționante despre anul 2018: „Am adus pe lume un băiețel sănătos, iar la 1 septembrie am plâns ca un copil” (Video)