Make-up artistul Lisa Eldridge a spus ceva intrigant, care ne poate salva în a mai cheltui averi pe produse de îngrijire de la care așteptăm rezultate colosale. Make-up artista a dezvăluit că oamenii se concentreza în general pe zona ochilor atunci când vorbesc cu ține. Dacă pielea din această zona arată impecabil, vor fi instant mai atrași de ține.

Așa deci nu trebuie să ne zgârcim pentru o cremă bună pentru zona din jurul ochilor sau anticearcănul.

Însă există un singur produs de machiaj în care merită să investești pentru a arată bine: anticearcanul.

Zona din jurul ochilor este „cheia” întregului tău look

Probabil ai observat că nu contează cât de reușit este machiajul ochilor dacă ai cearcăne, linii accentuate sau pungi sub ochi. Din păcate, pielea din această zona este cea mai fragilă, pentru că e mai subțire și nu produce sebum. Este adesea uscată și deshidratată și își pierde mai repede elasticitatea – iar atunci când acest lucru se întâmplă, chipul nostru arată îmbătrânit.

Cearcănele pot atrage atenția într-un mod negativ, mai ales dacă sunt însoțite de pete pigmentare apărute în zona ochilor. Te fac să pari mai obosită și mai neîngrijită, răpind din luminozitatea naturală a tenului tău.

Iar produsele de machiaj pot să accentueze toate aceste probleme dacă nu sunt de calitate.

„Anticearcanul este un produs dificil de formulat, pentru că se aplică pe o zona foarte sensibilă. De aceea, acoperirea mare nu este suficientă. De fapt, cele care au acoperire foarte mare sunt și cele care se strâng în pliuri și liniile fine, îmbatranindu-te.

Nu contest faptul că există concealere accesibile bune pe piață – dar trebuie să recunosc că variantele scumpe sunt mai performanțe. Nu mă refer la acoperire, ci la modul în care se așază pe piele.” spune make-up artista.

Sursa

 

Distribuie articolul: