De pe copertele revistelor par a fi perfecte, totuși se pare că în realitate lucrurile stau departe de perfecțiune. Unul din îngerașii „Victoria’s Secret” a avut probleme grave cu alcoolismul. Iar acum, Elsa Hosk a decis că poate vorbi liber despre acest subiect.

Modelul Elsa Hosk, în vârstă de 31 de ani, a decis să vorbească despre rezultatele pe care le-a marcat în ultimul deceniu. Într-o postare de pe Instagram aceasta a scris un text sincer în care a recunoscut că a reușit să depășească dependența de alcool. Potrivit modelului, anume modul sănătos de viață a ajutat-o să avanseze în carieră și să ajungă acolo unde este acum.

„Acum zece ani eram total pierdută, nu aveam prea multe opțiuni pentru filmări și din acest motiv am decis să mă mut la New York. Acest oraș a fost unul copleșitor pentru mine, iar într-un final am devenit și mai confuză. Mi-a luat ceva timp ca să realizez că, de fapt, toate problemele cu care mă confrunt au o singură cauză, acea cauză eram eu. După ce am început să duc un stil de viață sănătos, și am încercat să nu mai consum atât de mult alcool, am realizat un lucru – eram alcoolică. Totuși înțeleageam că sunt înconjurată de o lume superbă, o lume în care poți trăi cu mintea și cugetul limpede.
Am întâlnit în viața mea oameni minunați și prieteni adevărați și treptat am început să mă regăsesc. Iar atunci nici nu mă gândeam ce consecințe minunate o să aibă această transformare a vieții mele”, povestește modelul.

Anterior, Elsa a povestit că a renunțat la băutură pe când avea 20 de ani. Tânăra a a menționat că anume acest pas a salvat-o: „Au trecut 10 ani de când am încetat să consum alcool. Am crezut că viața mea se apropie de sfârșit, dar când am început să gândesc limpede, am simțit frumusețea, am cunoscut fericirea și succesul. Nu-mi puteam imagina așa ceva pe atunci! La început nu a fost ușor, pentru că eram alcoolică, o perioadă pe care nu o voi uita niciodată. Faptul că am renunțat la alcool este cea mai bună decizie din viața mea. A nu consuma alcool și droguri este o decizie corectă. Și, mai mult decât atât, se fac deja 2 ani de când am renunțat și la fumat”, mărturisește Elsa.

Reamintim că Hosk și-a început cariera de model pe când avea 14 ani. După absolvirea liceului, a decis să practice baschetul feminin profesionist, dar, într-un final, a ales să activeze în modelling. De-a lungul anilor, Elsa a colaborat cu branduri celebre precum Dior, Dolce & Gabbana și Anna Sui, însă titlul de „îngeraș Victoria al Secret” i-a adus cea mai mare faimă.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: