O mascara extraordinară poate da o definire nesperată genelor tale, însă un truc bine executat va funcționa cu orice fel de produs. Aceasta este lecția pe care ne-o dă makeup artistul lui Margot Robbie, Pati Dubroff. Metoda ei nu poate da greș.

Potrivit glamour.ro, makeup artistul lui Margot Robbie, Pati Dubroff, are un truc neașteptat pentru gene mai definite. Dubroff nu se bazează pe un produs anume, ci pe o tehnică de combinare inteligentă a două nuanțe diferite de mascara.

Secretul makeup artistului lui Margot Robbie stă în folosirea a două nuanțe de mascara. Pati Dubroff, care se ocupă de aparițiile actriței pe covorul roșu, are un truc neașteptat.

Dubroff a dezvăluit pentru Allure că aplică mascara neagră doar pe genele superioare ale clientelor sale. Makeup artistul ne sfătuiește să folosim o mascara maronie pentru genele de jos, căci astfel vom obține un aspect mai definit al genelor inferioare, cu un aspect mult mai natural decât dacă am fi folosit mascara de culoare neagră.

Dacă trucul makeup artistului lui Margot Robbie pentru gene mai definite constă în folosirea nuanței maro de mascara, trebuie să îl combini cu o altă tehnică care dă rezultate. Încearcă acest truc surprinzător care va schimba modul în care folosești mascara. În plus, pentru un efect Wow, înainte să aplici produsul, folosește o ustensilă pentru curbarea genelor. Rezultatul te va uimi cu siguranță!

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Ce faci dacă ai sprâncenele rare și cu goluri? 6 pași spre sprâncene mai frumoase