Cu Iute Credit călătorești acum și la Paris!  În ajunul celei mai înfricoșători sărbători ai anului, Iute Credit a decis să te mulțumească în felul său! Știi deja că în octombrie Disneyland Paris celebrează Halloween și este o mare bucurie să pătrunzi în această atmosferă de poveste împreună cu toată familia.

„Ia-ți primul împrumut de până la 15 000 lei în luna Octombrie și câștigă o vizită la Disneyland Paris pentru întreaga familie! Dacă ți-au apărut cheltuieli neprevăzute pentru perioada de o lună, îți oferim o sumă de până la 10 000 lei, cu dobândă ZERO. Cât iei, atât întorci”, spun cei de la IuteCredit.

Vezi mai jos cum poți aplica pentru primul împrumut:

  • Online www.iutecredit.md 
  • La numărul 022 801 500 sau 069 801 500
  • La orice filială – CLICK AICI ca să vezi harta cu filialele IuteCredit 

Tot ce e necesar e buletinul de identitate. 

La Disneyland Park te așteaptă o mulțime de parade spectaculoase, întâlniri cu cele mai așteptate personaje din desenele tale preferate și multe surprize vor face din noaptea Halloween un moment magic, un moment de neuitat pentru a trăi împreună cu familia o noapte plină de emoții.

Ce trebuie să știi despre mica ta călătorie de Halloween?

Disneyland Paris are doua mari parcuri:

Disneyland Park – împărțit în patru zone: AdventureLand, FrontierLand, FantasyLand si DiscoveryLand

Walt Disney Studios – este dedicat filmului și animațiilor în special în partea de producție, din spatele camerei

Vezi TOP 5 destinații la Disneyland Paris în noaptea de Halloween:

  1. Strada principală a parcului Disney:  Main Street USA este o zona de acomodare, reprezentand un bulevard american din secolul al XIX-lea, plin de restaurante și magazine cu suveniruri. În fiecare seara are loc un spectacol de lumini și artificii, la castelul Frumoasei Adormite.
  2. Zona Adventureland: o zonă mai sălbatică, de aventuri, cu multe peșteri, corabia piraților, pasajul lui Alladin, casa lui Robinson și un roller coaster pentru copii de minim 140 cm – Indiana Jones.
  3. Zona Frontierland: este unică printre regiunile Disney, deoarece este de fapt destinata sa prezinte o naratiune coerenta despre orasul fictiv Thunder Mesa. În plus, este un spațiu mare, cu vederi minunate. Versiunea de Big Thunder Mountain din cadrul Disneyland Paris, este cea mai mare, cea mai frumoasă și cea mai rapidă dintre toate cele existente în alte parcuri Disney din lume.
  4. Zona Fantasyland: aici este o zonă potrivită copiilor mai mici, unde găsești personaje Disney la tot pasul. Prințese, gașca lui Mickey, spectacole, parade, se pot face poze cu personajele preferate. Nouă ne-a plăcut vestitul castel ( emblema Disneyland) și labirintul lui Alice din Țara Minunilor și Zborul lui Peter Pan.
  5. Zona Discoveryland: experiențele futuriste de înaltă tehnologie din Discovery Land sunt excelente pentru copiii mai mari. Space Mountain este o plimbare uimitoare cu un roller-coaster care te arunca în spațiul cosmic si care a fost inspirată de romanul lui Jules Verne ,,De la Pamant la Luna’’. Star Wars Star Tours este o abordare modernă a mișcării clasice de simulare a mișcării, care va duce într-o aventura în universul Star Wars, fiind o experienta unica. Alte atracții interesante mai sunt: Misterele lui Nautilus, Autopia, Orbitron sau Buzz Lightyear Laser Blast.

Fii gata de emoții iuți! 

Extragerea va avea loc în data de 3 noiembrie. Urmărește-ne pe pagina de facebook IuteCreditMoldova. Aici găsești  regulamentul.

Distribuie articolul: