Se pare că relația dintre celebra tenismena Simona Halep și afaceristul de origine aromână Toni Iuruc se îndreaptă cu pași siguri către oficializare. Nunta va fi una tradițional machedonească.

Potrivit adpm.ro, Simona Halep trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal. Cu toții știm cât de bine ii merge în tenis, dar și că de mai multe luni trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Toni Iuruc, un afacerist de origine aromână.

Iar conform Wowbiz.ro, se pare că Simona Halep a fost cerută de soție și a acceptat bucuroasă cererea în căsătorie a bărbatului pe care îl iubește.

Apropiații celor doi spun că nunta va avea loc în toamna anului viitor, după participarea Simonei Halep la US Open. Se pare că va fi o nuntă tradițional machedoneasca, un eveniment grandios ce se va desfășura în Constanța. Simona Halep se iubește deja de câteva luni bune cu Toni Iuruc, afacerist de origine aromână, și a declarat în repetate rânduri că visează la o familie frumoasă, la copii. Se pare că visul este pe cale să i se îndeplinească!

SURSA

Vezi și: Simona Halep, într-o ținută elegantă, alături de iubitul ei. Cum au fost surprinşi cei doi la Cotroceni (Foto)