Când ai părul lung, căldurile de peste 30 de grade nu sunt chiar cea mai mare bucurie. Dacă-l porți desfăcut, te lupți cu disconfortul temperaturilor sau a șuvițelor de păr care se lipsesc de corp. Dacă-l ții doar prins, te plictisești repede de eterna coadă de cal. Iată trei stiluri de purtat părul vara, care te ajută să-și iubești iar părul în timp ce scapi de căldură.

Coc cu împletitură

Pentru acest stil relaxat, portrivit și pentru o zi la serviciu, și pentru nunți, împletește-ți șuvițele laterale în cozi împletite lejer, apoi prinde totul într-un coc lejer la baza cefei. Prinde și câteva agrafe, să te asiguri că rezistă întreaga zi.

Coc cu eșarfă

Clasicul coc în creștetul capului, în care ne prindem mereu părul când ne e cald sau nu avem timp de styling elaborat. Diferența e că-i dăm un twist colorat, care să alunge plictiseala, folosind o eșarfă pentru prindere. Partea bună e că te vei simți ca-n vacanță chiar dacă ești încă prinsă cu treabă în oraș. În plus, o nouă zi, o nouă eșarfă, n-ai cum să te plictisești.

Două cozi și o pălărie

Cel mai sănătos e să te protejezi de soare purtând pălărie oricând ieși în căldură. În cazul ăsta, ca să încerci ceva nou ecât clasicul păr desprins, prinde-ți părul în două cozi prinse lejer (în niciun caz strânse!).

SURSA

Distribuie articolul: