Noua colecție semnată de Elie Saab a fascinat publicul și de această dată, se pare că designerul s-a depășit pe sine. Elie Saab Haute Couture 2020, prezentată în cadrul săptămânei modei la Paris, a îndeplinit așteptările oaspeților. Diafan, luxos și spectaculos ca întotdeauna.

Show-ul creat de Elie Saab este un adevărat un extaz estetic. Rochiile designerului libanez încântă întotdeauna ochiul și glorifică feminitatea, senzualitatea și frumusețea femeii. Cu fiecare colecție designerul caută să inspire frumusețe în viața femeilor, și le insuflă obișnuința de a purta rochiile cu mândrie și pasiune.

De această dată designerul s-a inspirat din trecutul regal atât al Europei, cât și al Mexicului, trecut care se împletește melodios în noua colecție. Rochiile de mireasă și de seară arată ca și cum ar fi cufundate într-un flux neîntrerupt de broderii preluate din cultura mexicană, încrustări de flori și perle, vârtejuri baroce. Țesăturile fascinante par a fi scăldate în aur, sculptate în tonuri pudrate de coral, roz și bej. Cu siguranță și această colecție va avea popularitate printre numeroșii clienți fideli a lui Saab.

Sursa: Vogue.com

Video: Instagram.com