Sunt trei dintre interpretele din Moldova care au reușit să își construiască un parcurs muzical peste Prut, iar cariera lor a prins viață prin proiectele și colaborările pe care le-au realizat. Vorbim despre Nicoleta Nucă, DARA și Irina Rimes, cele care, de altfel, sunt și foarte bune prietene.

O demonstrează și prin postările de pe rețelele de socilizare, acolo unde apar împreună la diversele evenimente. În acest weekend, cele trei interprete au evadat de la grijile cotidiene, și-au făcut bagajul și au plecat într-o scurtă escapadă la munte. Destinația aleasă – Parcul Natural Bucegi.

„Astăzi am fost și am vizitat Babele, Sfinxul și platoul Bucegilor. Am mers mult pe jos, am înghețat și am obosit, dar sunt încântată și abia aștept sa ma întorc”, scrie Nicoleta Nucă pe Instagram.

O postare distribuită de Nicoleta Nuca (@nicoletanuca) pe

Cea care a surprins imagini spectaculoase de la fața locului e DARA. Interpreta pare să își fi descoperit o nouă pasiune – fotografia.

„Niște turiști cărora le-am făcut poze azi au zis că mă pricep. Cred că mă apuc și de fotografie”, menționează cânăreața.

Citește și: “Alt Tu”, prima piesă compusă de Nicoleta Nucă. Vezi cel mai proaspăt clip al artistei

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: