Andra, în vârstă de 33 ani, poate spune ferm că este mândră de ceea ce a făcut până acum, cât și de colaborările realizate pe parcursul carierei. Cu toții am cunoscut-o pe Andra din clipuri video, apariții publice și emisiuni, dar v-ați întrebat vreodată cum arată o zi din viața artistei, atunci când nu e plecată în turnee sau la studio? 

Andra afirmă că nu e nimic ieșit din comun și nu are niciun secret de a fi ,,normală’’, încercând mereu să fie ea însăși.

Este o mămică fericită, cu doi copii, Eva (4 ani) și David (9 ani), cărora le acordă mereu timpul ei liber. Întrebată cum reusește să o facă, cântăreața recunoaște că nu fiecare zi este ruptă din paradis, dar cu ajutorul soțului său, prezentatorul Cătălin Măruță, reușeste să facă față cu brio rolului de mămică.

Artista a povestit câteva activități pe care le face împreună cu copiii. A spus că le place să se joace, să facă corturi cu pilota, să danseze, deseneze, dar și să cânte, clar lucru.

A recunoscut că nu are foarte mult timp liber pentru ea, dar încearcă să găsească mereu soluții.

 

,,Sunt recunoscătoare pentru ce am, îmi place să mă gândesc la lucrurile bune și frumoase din viața mea. Nimeni nu cred că poate spune că are tot ce visează, că totul e perfect, dar asta nu înseamnă că ceva trebuie schimbat. Eu încerc să trăiesc fiecare zi ca și cum ar fi un cadou. De cele mai multe ori îmi iese.’’, a declarat artista.

Chiar dacă viața ei este un carusel care nu se oprește, Andra este încântată de cum s-au aranjat lucrurile.

Autor: Vlada Bîzgu, stagiară

Distribuie articolul: