Cum poți să determini o relație toxică cu mama soacră? Gesturile și comportamentul pot fi semne care arată clar că nu aveți cea mai bună relație!

Căsătoria reprezintă unul dintre cele mai importante etape în viața unui cuplu care dorește să ducă relația la un alt nivel. Știi că îl alegi pe el și vă înțelegeți foarte bine în casă, dar trebuie să fii conștientă că trebuie să treci de etapa de cunoaștere a socrilor. De fiecare dată trebuie să treci “testul” și să fii acceptată în familie, mai ales de mama soacră. Momentul căsătoriei pentru unele mame poate fi dureros pentru “puiul” acum este la casa lui și trebuie să aibă grijă de el partenera de viață pe care și-a ales-o.

A avea o soacră toxică poate face ravagii în viața ta și nu doar că îți va îngreuna relațiile cu ea, ci va afecta și legătura cu soțul tău.

Este foarte important să cunoști semnele care indică faptul că ai o soacră toxică!

Nu se deranjează să te asculte vreodată

Oricât de mult ai avea dreptate în privința unor lucruri, soacra îți va respinge pur și simplu opinia. De cele mai multe ori, ea nu îţi va acorda atenție și poate ține cont doar de părerea fiului ei.

Pentru ea, nu reprezinți o persoană importantă şi o interesează doar propriile sale păreri și judecăți.

Soacra nu recunoaște niciodată dacă greșește

O soacră toxică nu va recunoaște niciodată că a greșit, iar pentru a-și cere scuze nici atât! Chiar dacă a făcut o greșeală uriașă, ea va insista totuși că a avut dreptate și o să încerce să îți spună că tu ești cea care a greșit.

Cu greu te va considera “parte” a familiei ei

Știi că ai o soacră toxică dacă ea te face mereu să te simți ca și cum nu ești și nu vei fi niciodată suficient de bună pentru fiul ei. Cu atât mai mult, nici nu vei fi vreodată demnă de a face parte din familia ei. Chiar dacă tu încerci să impresionezi sau să lași garda jos tocmai pentru a fi armonie și pace, ea te va face într-un mod subtil sau direct să te simți nedorită.

Mereu trebuie să fii supusă în fața ei pentru că ea deține controlul

Mereu trebuie să fii supusă în fața unei soacre toxice. Prin această supunere practic trebuie să înțelegi că mereu trebuie să faci exact cum îți spune ea. Mama soacră își dorește să își arate latura dominatoare în toate situațiile.

Te poate desconsidera oricând își dorește

Probabil este cel mai greu lucru pentru noră, mai ales dacă o să fie desconsiderată mereu de mama soacră. Pe soacra toxică, insultele și disprețul o pot încărca energetic și, din păcate, se poate simți cel mai bine atunci când face acest lucru.

Distribuie articolul: