Cântăreața columbiană și fotbalistul spaniol au doi copii și sunt foarte fericiți, dar încă nu se gândesc la căsătorie. Cu o carieră de trei decenii, culminând cu recitalul apreciat pe care l-a susținut, duminică noapte, la Super Bowl 2020, alături de Jennifer Lopez, Shakira continuă să strălucească pe scena industriei muzicale, în timp de partenerul ei este unul dintre cei mai cotați fotbaliști.

Relația artistei cu partenerul ei, Gerard Piqué, îi oferă, însă, cele mai mari satisfacții. Cei doi își cresc copiii și se susțin reciproc, însă până acum nu au făcut pasul cel mare – căsătoria. Înainte de a-l cunoaște pe fotbalistul clubului catalan FC Barcelona, artista a avut o relație de 11 ani cu avocatul argentinian Antonio de la Rúa, de care s-a despărțit în august 2010, menționează andreearaicu.ro.

Shakira și Piqué s-au cunoscut în primăvară aceluiaș an, însă au fost văzuți împreună abia după câteva luni, notează Good Housekeeping. Iubitorii fotbalului își vor aminti mereu piesă „Waka Waka (This Time for Africa)”, imnul oficial al Campionatului Mondial din 2010, melodie interpretată de cântăreața columbiană. În videoclipul piesei apar mai mulți fotbaliști de top, printre care se numără și Piqué.

„Nu eram o iubitoare a fotbalului, așa că nu știam cine este”, a povestit Shakira, în emisiunea 60 Minutes, despre începutul relației sale cu Piqué. „Dar cand am văzut clipul mi-am zis „Hmm. Tipul ăsta e draguț”. Și apoi cineva ne-a facut cunoștință”, a continuat ea.

Shakira a confirmat oficial relația cu Piqué în 2011, printr-un mesaj publicat pe Facebook, iar în ianuarie 2013, vedeta a născut primul lor copil, un băiat care poartă numele Milan Piqué Mebarak. „Numele Milan înseamna drag, iubire și grație în slavă. În Imperiul Roman, însemna dornic și laborios; iar în sanscrită, unire. Ca și tatăl lui, Milan a devenit la naștere membru al FC Barcelona”, a scris artista pe site-ul ei.

Doi ani mai târziu, Shakira și Piqué au devenit din nou parinții unui băiețel, Sasha Piqué Mebarak, născut pe 29 ianuarie 2015.

Desi sunt impreuna de noua ani, iar fanii asteapta momentul de mult timp, Shakira si Piqué nu au inca planuri de casatorie. „Avem deja ceea ce este important. Avem o relație, iubirea pentru celălalt și un copil”, a spus ea pentru Glamour înainte de nașterea celui de-al doilea fiu.

Foto: ENews

„Cred că aceste aspecte ale relației noastre sunt deja stabilite, iar căsătoria nu le va schimba. Dar dacă ma voi căsători vreodată, el este alesul”, a adăugat artista.

Sursa: Andreearaicu.ro

Distribuie articolul: