Binedispuși, energici și îndrăgostiți. Așa i-am cunoscut pe Nata Albot și Andrei Bolocan ca familie, iar căldura din relația lor n-a dispărut în timp. Într-o postare pe Instagram, Nata dezvăluie secretul ce le face viața de cuplu mai tranică.

Nata sugerează că „în lista ingredientelor pentru un parteneriat reciproc armonios” este absolut necesar să fie inclus talentul de a negocia. „Negociați cu oamenii voștri dragi? Cât de ușor ajungeți la compromisuri?”, își întreabă urmăritorii, fondatoarea KLumea. Și tot ea răspunde: „[…] știu că vi s-a întâmplat. Și nu odată”.

Și chiar dacă nu câștigă ambii concomitent, până la urmă fiecare are de câștigat când celălalt face un sacrificiu de timp, confort, planuri sau principii, crede Nata și întredeschide cortina familiei Albot-Bolocan.

„Ajungeți să negociați, gen – tu acum ieși pe gerul cel mai mare afară, ca să iei copiii de la grădiniță, chiar dacă e rândul meu, iar eu te las să te distrezi în weekend cu prietenii, în timp ce eu stau acasă cu copiii”, scrie aceasta menționând că exemplele ar fi „din viață”.

Și internauții au susținut cele spuse, căzând de acord că abilitatea negocierii vine odată cu anii, lecție ce pare să o fi însușit cei doi.

Nata și Andrei formează o familie de șapte ani. Cuplul crește patru copii – trei fete și mezinul, băițelul Noah. De ceva timp, familia Albot-Bolocan a decis să emigreze în Canada, dar continuă să fie activi în spațiul public, abordând probleme sociale ce vizează cetățenii R. Moldova.

Autor: Irina Soltan

Sursa: Instagram

Vezi și: Nata Albot: „Am stări în care urăsc sărbătorile pentru standardele de perfecțiune pe care acestea ni le impun”

Distribuie articolul: