Acum, după ce Prințul Harry și Meghan Markle „au demisionat” și s-au stabilit cu traiul în Los Angeles, publicul va avea ocazia să afle mai multe detalii despre faimosul cuplu. Așa se face că anumite secrete despre cei doi deja ies la iveală – stilistul personal a lui Meghan a povestit pentru revista Vogue cum a fost să lucreze timp de doi ani cu Ducesa de Sussex.

Celebrul stilist George Northwod a lucrat timp de doi ani împreună cu Meghan, creând împreună imaginea care o caracterizează atât de mult – elegantă, dar stilată. Într-un interviu pentru revista Vogue acesta a povestit ce l-a inspirat în crearea coafurii inconfundabile a lui Meghan – cocul lejer.

„Să lucrez cu Ducii de Sussex a fost o adevărată onoare și plăcere pentru mine. Îmi plăcea să colaborez cu acest cuplu minunat, care nu doar că promovează businessul mic, dar m-au și învățat să conștientizez cât este de importantă diversitatea, egalitatea și o sănătate mentală bună”, a spus el. Acesta, pe lângă toate, a povestit despre îndrăgita coafură a lui Meghan – cocul lejer.

„Această coafură a apărut din motiv că ne doream să ținem cont de protocolul regal, dar în același timp să facem așa încât coafura să nu arate demodat. Coafura nu trebuia să arate prea formal. Eu am numit-o imperfecțiunea delicată”, povestește George.

Vezi și: Meghan Markle și Prințul Harry, cu o postare de luat rămas bun, pe Instagram. Ce ar însemna una ca asta?

În interviu, stilistul a povestit și despre cum s-a cunoscut cu Meghan, dar și despre faptul că s-au înțeles de la bun început.

„Am găsit limbă comună de la prima întâlnire. Ne-am cunoscut în februarie 2018, nu cu mult timp înainte de Ziua Îndrăgostiților. Înainte de întâlnire eram puțin emoționat, dar ea s-a comportat așa cum se comportă clientele mele din California. Meghan a spus: „Eu sunt fată din Califorina”, la care eu i-am răspuns: „Ador fetele din California”. Am găsit din start limbă comună”, povestește stilistul.

Sursa: Spletnik.ru