Silvia Radu a fost soacră mare. Fiul său, Ovidiu, și-a sărbătorit aseară nunta. Se întâmplă cu doar două zile înainte de turul doi al alegerilor locale noi pentru funcția de primar general al Capitalei, funcție la care a aspirat și Silvia Radu.   

Nașul de cununie al cuplului Ovidiu și Corina Radu sunt soții Veronica și Valentin Vizant, scrie UNIMEDIA. Tot ei l-au cununat și pe deputatul democrat, Sergiu Sîrbu.

Potrivit presei, mireasa este din Chișinău și a studiat stomatologia la Iași.

Silvia Radu nu a avut nicio postare de la sau despre nunta fiului său, chiar dacă în campania electorală, dar și în cele câteva luni cât a asigurat interimatul funcției de primar general de Chișinău a fost foarte activă pe Facebook. Aceasta a fost surprinsă în imagini însă de alți nuntași.

Anterior Silvia Radu declarase că fiul său a revenit acasă pentru a o ajuta în campania electorală.

Nunta a avut la restaurantul unui hotel de lux din Capitală. Printre cei prezenți s-a numărat și fostul consilier al Silviei Radu – Mihail Bagas.

La nunta fiului Silviei Radu a fost prezentă și nora ministrului Agriculturii, Nadejda Volcovonschi. Cel puțin asta reiese din pozele publicate pe rețelele de socializare.

Vezi și: Primărița de București despre Silvia Radu: „Avem multe asemănări. Ambele avem 3 copii și suntem ambițioase”

Distribuie articolul: