Dacă tot starea meteorologică este una mai mult decât frumoasă, nu ai decât să ieși din casă și să te distrezi pe cinste. Este decizia ta, unde vei merge în acest weekend. Noi avem câteva idei și propuneri pregătite special pentru tine!


Sâmbătă, 29 aprilie

1. Readucem la viață Grădina Botanică

Unim forțele pentru a readuce la viață unul din simbolurile cheie ale Chișinăului – Grădina Botanică!
Toți locuitorii orașului sunt invitați să se alăture echipei VOLTA, pentru a contribui la înlăturarea consecințelor lăsate de ninsoarea din 21 Aprilie. Funcționarii de la Grădina Botanică vor fi ajutați să taie și să înlăture ramurile rupte ale copacilor și să facă ordine în parc. Pentru că ne pasă și pentru că doar împreună putem face lucruri frumoase! Doritorii de a participa sunt încurajați să se echipeze cu instrumente ca: fierăstraie, greble, topoare mici și dispoziție bună. Evenimentul va începe de la ora 10:00.

1

2. Brodează cu mărgele pe orice tip de haină!

Ideea organizării unor șezători pentru publicul larg a venit relativ recent, la solicitarea multor meșterițe, care iubesc arta broderiei și doresc să învețe ceva nou. De data aceasta vom broda împreună haina preferată. Să aveți cu voi o haină pe care vreți să brodați, multă voie bună și energie pozitivă. Vom învăța cum să le decupăm corect și să le aplicăm pe haină pentru a le broda. Taxa de participare este de 50 lei (nu include broderie). Petru participare este necesar să vă înregistrați, completând formularul pe care-l găsiţi AICI. Șezătoarea va începe la ora 11:00.

2

3. Women’s Day in Chisinau, editia III

„Women’s Day in Chișinău” ediția a III, te invită la cel mai motivant și impresionant eveniment din Chișinău. Doar în cadrul acestui eveniment, vei afla ce înseamnă să fii femeie ambasador de la Excelenta Sa, Valeria Biagiotti, ambasadoarea Italiei în R. Moldova, despre începutul feminin cu Sanda Diviricean, care sunt tendințele în hairstyle și make up de la Carlo Iacullo/ WeHair Academy din Italia și care sunt deliciile bucătăriei italiene și un masterclass de la bucătarii Alexandru Comerzan și Ion Crihan. Evenimentul durează de la orele 11:00 până la 17:00, la adresa: str. Dimitrie Cantemir 12.

3

Citește și: Speakeri notorii, Cadouri garantate și un Fourchette savuros la ediția a III-a Women’s Days in Chișinău

4. Masterclass. Alimentația corectă cu Olga Lupașco

În cadrul masterclass-ului, toți participanții vor fi analizați pe analizatorul corpului: primiti 9 indicatori ai sănătătii. Veți primi descifrarea detaliată a parametrilor cu recomandările necesare. Se vor atinge subiectele: Ce înseamnă un metabolism lent sau un metabolism rapid? Cum afectează metabolismul slăbirea? Cum metabolismul scade în mod natural odată cu dietele drastice? Metode de accelerare a metabolismului pentru slabire sigură și simplă. Preț participare: 50 lei. Adresa: str. Căpriana 56a, ora 12:00.

4

5. Noile metode psihologice în susținerea BAC-ului

Susținerea BAC-ului este un subiect extrem de important pentru elevi și familiile lor. În acest sens, ULIM organizează cel mai mare eveniment al anului, la care doritorii vor învăța cele mai noi metode psihologice pentru a susține BAC-ul. Vă puteți înscrie AICI.

5

6. Secretele comunicării eficiente în cuplu

Într-o relație de cuplu este foarte importantă comunicarea dintre cei doi parteneri. Dacă aceasta este defectuoasă sau chiar absentă, ei nu numai că nu vor putea construi relația pe care și-o aspiră, dar și relația în sine le va da multe bătăi de cap, nemaivorbind de impactul negativ al acesteia asupra creșterii copilului. La acest atelier vei afla: Care sunt impedimentele, care generează bătăi de cap în comunicarea cu partenerul de cuplu; Cum să te menții calm și liniștit în orice situație; Cum să nu te lași manipulat de cei de acasa și nu numai, dar și alte subiecte interesante, împreună cu expertul Zinaida Soroceanu. Evenimentul are loc începând cu ora: 13:00, pe str. Bogdan Voievod 7, of. 41.

Duminică, 30 aprilie

1. Deschiderea Elena Ozun fitness&nutrition studio

De acum, Elena Ozun fitness&nutrition studio va fi și în sectorul Ciocana! Ziua Ușilor Deschise va presupune practicarea tuturor antrenamentelor din program, cunoașterea echipei și, cel mai important, arderea caloriilor. Apasă AICI pentru înscriere.

1.2

2. Duathlon Chișinău 2017

Competiția „Duathlon Chișinău 2017” este la prima ediție și este primul concurs de Duathlon din Republica Moldova. Evenimentul are drept scop promovarea modului sănătos de viață, a sportului în aer liber și Duatlonului ca sport de masă. Fiecare participant va primi gratuit un maiou cu simbolica Duathlon Chișinău 2017! Adresa: PMAN, ora: 09:00. Mai multe informații, vedeți aici.

2.1

3. Vintage Bazaar

Vintage Bazaar vă invită să petreceți ultima duminică din luna aprilie, la shopping. În cadrul târgului vor fi expuse haine pentru întreaga familie. Intrarea este libera. Bazaarul va avea loc pe str. Vasile Alecsandri 78, la ora 10:00.

3.1

4. Campionatul Euroasiatic de Masaj în Moldova

4.1

La Campionatul Eurasiei din Moldova la masaj clasic și SPA vor participa invitați speciali și membri ai juriului international (Rusia, Ucraina, țările Baltice, Italia, Spania,Kazahstan,România și Moldova), profesori și autori de tehnici unice de masaj și reabilitare. Campionatul va bucura participanții și spectatorii cu un SPA-show special,demonstrând cele mai originale metodologii de masaj si tehnici de recuperare,work-shopuri de la companile-lideri în SPA industrie și experții din domeniu, având drept scop promovoarea modului sănătos de viață și sporirea prestigiului industriei frumuseții și sănătății!
Întreruperetehnică de 15 min (pregătirea de nominalizare SPA).Prestațiile artistilor. Tombolă de certificate- cadou pentru procedure curative din partea sponsorilor, cosmetică SPA. Adresa evenimentului: str. Maria Cibotari 16, ora 11:00.

Vezi și:Premieră! „Falstaff” de William Shakespeare, jucat la Teatrul Național „Eugene Ionesco”

5. Silueta perfectă în 10 pași

În cadrul seminarului, vor fi abordare subiectele: ce factori ne influențează greutatea și cum îi putem schimba în sensul pozitiv; principiile unei diete sănătoase care ne va ajuta să reglăm greutatea; ce fel de exerciții poți face acasă pentru a stimula arderea grăsimilor; cum să îți alegi corect alimentele pentru dieta de slăbit, ș.a. Participanții vor primi sfaturi practice, răspuns la întrebări și un plan concret pentru a porni pe drumul formării celei mai bune variante a sa! Prețul pentru participare: 350 lei. Trainingul va avea loc la str. București 23a, etaj 4, ora 11:00. Înscriere.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: