Serena Williams s-a retras din competiția Rogers Cup 2018 din „motive personale”. Acum, Serena a vorbit despre depresia postnatală cu care se confruntă după ce a devenit mămică. 

După ce a suferit o înfrângere dureroasă la San Jose, tenismena a decis să se retragă de la Rogers Cup, invocând o problemă personală. Serena Williams a vorbit despre depresia postanatală într-o postare cât se poate de sinceră pe social media, notează glamour.ro.

„Săptămâna trecută nu a fost ușoară pentru mine. Nu doar că a trebuit să accept anumite lucruri personale destul de grele, însă eram pur și simplu nu m-am simțit bine. În mare, am simțit că nu sunt o mamă bună”, și-a început Serena Williams postarea despre depresia postnatală.

„Am citit numeroase articole despre cum emoțiile postnatale pot dura până la trei ani dacă nu sunt abordate. Îmi place mai degrabă comunicarea. Să vorbesc despre aceste lucruri cu mama mea, cu surorile mele, cu prietenele mele, ele îmi spun că sentimentele mele sunt complet normale”, a continuat sportiva.

„Este complet normal să simt că nu fac destule pentru bebelușul meu. Am fost cu toatele acolo. Muncesc mult, mă antrenez, și încerc să fiu cea mai bună sportivă posibil”, a scris Serena.

„Cu toate acestea, asta înseamnă că deși am fost cu ea în fiecare zi a vieții ei, nu sunt în preajmă pe cât de mult mi-ar plăcea mie să fiu. Majoritatea dintre voi mamele se confruntă cu același lucru. Indiferent că stați acasă sau munciți, să găsești acel echilibru cu copiii este o adevărată artă. Voi sunteți adevăratele eroine”, a continuat ea.

„Sunt aici ca să vă spun: dacă aveți o zi sau o săptămână grea — este ok — și eu sunt în aceeași situație! Întotdeauna mâine este o nouă zi!”, și-a încheiat tenismena mesajul.

Serena Williams se confruntă cu depresia postnatală la câteva luni după ce a devenit mamă. Problemele din viața personală fac parcursul ei în carieră și mai dificil, motiv pentru care a decis să nu participe la Rogers Cup anul acesta. Serena Williams este doar una dintre persoanele publice care au vorbit despre depresia postnatală în ultima perioadă, printre care se numără și Adele, Chrissy Teigen, Ducesa de Cambridge.

Vezi și: Serena Williams a înregistrat prima apariție publică la două luni de la naștere! E toată numai zâmbet

Distribuie articolul: