A fost un an tumultos pentru Selena Gomez. Prietena ei i-a donat un rinichi, Designerul Stefano Gabbana a numit-o „urâtă”, iar fostul iubit Justin Bieber s-a logodit la câteva luni după ce s-au despărțit, chiar dacă spunea ca este îndrăgostit până peste urechi de Selena. 

Ei bine toate acestea sunt în urmă, Selena a început ieri un nou capitol în viața sa și anume capitolul 26. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere, iar prietenii acesteia nu puteau să lase o zi așa specială să treacă nesărbătorită.

Sâmbătă, Selena Gomez și prietenii eu au ieșit la masă ca, mai apoi, să o susțină pe una dintre cele mai apropiate prietene ale lui Gomez, Grace VanderWaal, care a cântat în deschiderea trupei Imagine Dragons în California.

Cum Selena a declarat de nenumărate ori că încearcă, pe cât posibil, să își mențină viața privată cât mai departe de ochii lumii, există foarte puține poze de la aniversarea ei din weekend.

În imaginea postată de VanderWaal pe Instagram, o vedem pe Selena surprinsă de grupul ei de prieteni cu brioșe glazurate, pe care era scris mesajul „Happy Birthday Selena” („La mulți ani, Selena!”).

Selena a optat pentru un look natural, cu părul necoafat și un machiaj simplu, iar salopeta din denim, deloc mulată pe corp, a dat ținutei un aer lejer, pentru o seară cu fetele în oraș.

O figură absentă în grupul de sâmbătă seară a fost chiar cea mai bună prietenă a lui Gomez, Taylor Swift, care s-a aflat în New Jersey pentru un concert pe care l-a susținut weekend-ul acesta. Și, totuși, cântăreața nu a uitat de aniversarea prietenei ei, postând pe InstaStory o poză cu un tort pe care scria „Gomez Or Go Home!” ( „Gomez sau du-te acasă!”) și un 26 într-o inimă.

Swift a făcut referire la una dintre cele mai cunoscute melodii ale Selenei, Can’t Keep My Hands to Myself, răspunzând cu „I mean I could, but why would I want to?” (Aș putea, dar de ce aș vrea să fac asta? – n.red.) la întrebarea „Aș putea eu să las ziua celei mai bune prietene nesărbătorită din cauza distanței?”

Distribuie articolul: