Jennifer Lopez a împlinit 50 de ani săptămâna trecută pe 24 iulie iar aniversarea zilei de naștere a lui Alex Rodriguez, logodnicul ei este la câteva zile distanță mai exact pe 27 iulie, așa că a venit momentul ca artista să se revanșeze și să îți surprindă iubitul. 

În timpul unui concert pe care l-a susținut sâmbătă seara pe American Airlines Arena din Miami, Jennifer Lopez a decis să oprească pentru câteva minute recitalul și să îl invite pe logodnicul ei pe scenă pentru a-i face o surpriză.

Pe scenă, în fața miilor de fani prezenți la concert, Jennifer Lopez a adus un imens tort decorat cu un tricou al echipei Yankees și inscripționat cu numărul 13, pe care Alex Rodriguez l-a purtat de-a lungul carierei sale.

Momentul a fost filmat și chiar Lopez a fost cea care l-a făcut public pe contul său de Instagram. „Te sărbătoresc azi și în fiecare zi, dragostea mea… ești o persoană unică, uraganul meu și calmul meu în mijlocul furtunii… îți mulțumesc pentru că ești o atât de frumoasă lumină în viața mea.. îți doresc cea mai frumoasă aniversare din viața ta… La Mulți Ani 13!!!”, a scris Lopez în descrirea clipului pe care îl poți urmări mai jos.

Alex a avut și el o petrecere de zile mari în Miami, unde i-a demonstrat iubitei sale că și el știe să se distreze. JLO  ales o ținută casual, dar foarte sexy și a dansat twerk pentru logodnicul ei. Alex Rodriguez a împlinit 44 de ani.

Vezi și: Un Porsche roșu și cheile orașului Miami Beach. JLO a fost tratată regește de ziua sa de naștere (Video)