În această primăvară, Disney va lansa o colecție din 16 rochii de mireasă. Acestea sunt deosebite prin faptul că sunt inspirate de la prințesele îndrăgite din desenele animate și vor fi disponibile în magazinele Allure Bridals și Kleinfeld. 

Cu siguranță fiecare domnișoară și-a dorit o nuntă ca în poveste cu cea mai deosebită și unică ținută. Agenția Disney Weddings s-a unit cu Allure Bridals și a realizat o colecție de rochii marca Disney Princess. Aceasta va fi constituită din 16 rochii și este inspirată de la personajele celor mai îndrăgite desene animate: Cenușăreasa, Ariel, Belle, Aurora, Rapunzel și Alba ca Zăpada.

„Multe fete au crescut, admirându-și prințesele preferate Disney, admirau atât peripețiile, istoriile povestite, cât și rochiile acestora. Echipa noastră de design a depus mult efort în realizarea lor, pentru că fiecare dintre ele conține elemente sofisticate, inspirate de la personajele legendare, cunoscute și îndrăgite și de noi, cei de la Allure și Kleinfeld. Suntem onorați să lucrăm cu Disney la această colecție și să remarcăm cum romantismul prinde viață”, a declarat directorul general al Allure Bridals, Kelly Krum.

Pentru prima dată rochiile din șifon și dantelă vor fi prezentate la New York în aprilie 2020, după care vor apărea în magazinele americane și canadiene Allure Bridals și Kleinfeld. Dacă să vorbim de preț, acesta va varia între 1200$ și 10000$ pentru modelele din linia premium Disney Fairy Tale Weddings Platinum.

Sursă: glamour.ru