Rihanna este, fără îndoială, una dintre cele mai sexy artiste. Încrezută în sine, cu o voce irepetabilă și un stil desăvârșit, interpreta reușit să cucerească publicul. Dar iată că, ultima vreme, internauții discută despre kilogramele în plus ale interpretei care i-au cam schimbat imaginea. 

La cele mai recente apariţii, cântăreaţa a fost pusă la zid de unii dintre fanii ei, aceştia afirmând că ea are probleme cu greutatea. Însă acest lucru nu a întristat-o pe Rihanna, care a recunoscut că are câteva kilograme în plus, dar că este foarte mulţumită de felul în care arată.

„Felul în care mă îmbrac s-a schimbat în funcţie de proporţiile mele. Porţi ceea ce-ţi stă bine, asta-i tot! Sunt grasă şi cu forme acum, iar dacă nu pot să-mi port propriile produse, nu are cum să funcţioneze! Iar numărul meu nu este cel mai mare. Este, de fapt, mai apropiat de cele mai mici numere pe care le avem. Ajungem până la 46”, a spus Rihanna pentru New York Times.

Se pare că, chiar și kilogramele în plus nu prea reușesc să-i zdruncine încredere de sine a interpretei. Aceasta pozează cu în lenjerie și am putea să spunem că, kilogramele în plus chiar o prind bine.

Sursa: Okmagazine.ro

Distribuie articolul: