În timp ce Prințul Harry rezolvă, cu cei ai Casei Regale, problemele legate de scandalul „Megxit” la Londra, Meghan Markle s-a apucat de stabilirea contactelor în Canada. Ducesa a fost surprinsă pentru prima dată de fotografi, apărând în fața lor, zâmbitoare și parcă lipsită de orice griji. 

Dacă Ducele de Sussex discută cu Regina, fratele și tatăl său, problemele legate de viitorul lui și a familiei sale, despre Ducessa de Sussex nu prea s-a auzit nimic, decât faptul că se află în Canada, împreună cu micul Archie. Nu este deloc un secret că Meghan nu iubește să se izoleze prea mult, astfel, chiar pe 14 ianuarie aceasta și-a făcut pentru prima dată apariția în public și a făcut o vizită unui centru de caritate din Vancouver.

Aceasta le-a zâmbit fotografilor, demonstrând o ținută relaxată, potrivit locului, compusă din pantaloni skinny și pulover, asortată cu o geantă imensă de tip shopper.

Ulterior, Meghan Markle a pozat alături de lucrătorii acestui centru. Se pare că vizita ei a fost o surpriză pentru toți.