De ceva timp, în presa rusească se zvonește că Anastasia Zavorotniuk, ar suferi de cancer la creier. Potrivit mai multor surse, actrița a dezvoltat această formă de cancer în urma administrării tratamentului FIV.

Zvonurile despre starea precară de sănătate a actriței au apărut după ce, în ultimele luni, aceasta și-a anulat spectacolele, a încetat să-și facă apariția la evenimentele publice și a refuzat să joace în piesa „Toți bărbații o fac”, fiind înlocuită de Irina Sotikova.

Actrița, în vârstă de 48 de ani, ar fi fost diagnosticată cu cancer, în urma medicamentelor administrate pentru fertilizarea in vitro (FIV). În toamna anului 2018, ea a născut o fetiță, după ce timp de vreo 10 ani a încercat să aducă pe lume un copil.

Reprezenții media au contactat-o ​​pentru a afla dacă zvonurile sunt adevărate. Anastasia nu a spus nimic referitor la starea ei de sănătate. Apoi, a fost întrebată despre posibilitatea participării la careva evenimente. „Nu, încă nu”, a spus actrița și a pus receptorul.

Precizăm că Anastasia Zavorotnyuk a fost căsătorită cu Dmitry Ștryukov, iar din 2008 se află într-o relație cu Peter Cernișev. Aceasta  mai are încă doi copii din căsătoria anterioară: fiica Anna și fiul Michael. Actrița a devenit celebră după ce a jucat rolul principal în serialul „Moya prekrasnaya nyanya”.

Sperăm totuși că zvonurile despre boala actriței se vor dovedi a fi false, iar actrița să fie bine!

Sursa: glamour.ru