Prințul Harry și Meghan Markle s-au confruntat cu primele probleme ale vieții independete. Cuplul nu poate achita pentru pază, suma fiind de 2,5 milioane dolari. În ajutor le-a venit tatăl lui Prințul Harry, Prințul Charles, care a alocat din bugetul personal bani pentru securitatea cuplului. 

Din 1 aprilie, Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai reprezenta familia regală și pe Regina Elisabeth II. Acum cuplul, după ce a declarat că se mută în America, își vor asigura singuri necesitățile și viața. Este adevărat că aceștia nu își pot permite achitarea serviciilor de securitate, suma ce constituie aproximat 10 milioane de dolari pentru un an. O parte din aceste cheltuieli, s-a oferit să le acopere Prințul Charles.

Sursă: glamour.ru

Bugetul anual al Prințului Charles constituie 26 milioane de dolari, dar necătând la acest fapt, Prințul Charles a menționat că nu are de gând să acopere cheltuielile cuplului și aceștia vor fi pe cont propriu.

Anterior, președintele SUA, Donald Trump a declarat că nu are de gând să achite pentru securitatea Prințului Harry și Meghan Markle din banii publici, iar cuplul l-a asigurat că nici măcar nu intenționau să o facă.

Sursă: glamour.ru

Recent, Meghan a primit primul său job. Aceasta sonorizează un film pentru Disney+.

Sursă: glamour.ru