Nu ne înșelăm atunci când spunem că planetele s-au aliniat în calea Andreei Bălan. Încă înainte de Revelion interpreta ne anunța că a întâlnit bărbatul potrivit, a obținut succesul profesional pe care și l-a dorit și urma să plece într-o călătorie de o lună cu persoanele dragi sufletului. Acum, că a obținut tot ce-și dorește, poate spune ferm că visurile se realizează atunci când îți dorești cu adevărat.

„Dorește-ți, vizualizează, crede și acționează, iar visul tău va deveni realitate. Singapore e un loc frumos din lista mea de călătorii. De 2 ani voiam să ajung aici și sunt foarte fericită ca am reușit să ajung”, notează Andreea.

Până la mijlocul lunii, vedeta va călători alături de mama sa prin Singapore și Malaezia, după care, cu iubitul său, prin Thailanda și Cambodgia.

O parte din vacanță o voi petrece cu mama mea, apoi cu prietenul meu.Viața mi-a arătat că totul poate fi imprevizibil. Trăiesc clipa, mă bucur foarte mult de ceea ce am acum, sunt niște sentimente foarte frumoase și pure și mă bucur că am găsit un om din aproximativ aceeași lume cu mine. Este actor și ne înțelegem din foarte multe puncte de vedere”, spunea cântăreața, recent.

În prezent, artista descoperă frumusețile acestei lumi alături de mama sa. Andreea și Valeria Bălan seamănă ca două picături de apă.

1915811_10154400642412646_7349943900500479766_n

Andreea Bălan vorbea și anterior despre secretul care o ajută să-și realizeze lista de aspirații. „Vreau ca postarea mea să fie inspirațională. Să luați un pix și o foaie și să vă scrieți dorințele. Să credeți în ele și să vizualizați cum se îndeplinesc. Teoriile succesului, în toate cărțile pe care eu le-am citit, în asta constau – în a-ți vizualiza obiectivele, chiar dacă nu vezi calea, nu renunța la ele nicio clipă, indiferent de cât de greu sau anevoios e drumul”, subliniază vedeta.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: