Dacă mai aveai întrebări sau dubii ce faci în acest Weekend, cei de la Klumea au pus totul la cale, la Holercani, ca să nu-ți lipsească nimic la cel mai așteptat festival al verii. Sâmbăta asta, toată lumea bună se întâlnește IA MANIA! Iată cum poți ajunge la eveniment:

Transport organizat de primăria satului Holercani

Deplasarea spre Holercani a celor fără automobile va fi posibilă de la ora 8:00 dimineața. Microbuzele vor circula câte o unitate la fiecare oră. Prețul unui bilet va fi de 30 lei, într-o direcție. Maxi taxi-urile vor aștepta toți doritorii la stația Circului din Chișinău și vor fi marcate cu stickere IA MANIA.

Transport public

Puteți opta și pentru ruta de microbuz directă Chișinău – Holercani, care costă aproximativ 30 lei. Drumul ia cam o oră și jumătate. Sau puteți lua alte destinații care trec prin Holercani, ca de ex: spre Oxentea sau Molovata. Microbuzele pot fi luate de la Autogara Centru.

Cei care vor să vină cu mașina proprie

Cei care vor să ajungă la Holercani cu propriul automobil sunt rugați să dea dovadă de bun simț și atitudine respectuoasă față de indicațiile agenților poliției rutiere din Dubăsari, care vor depune tot efortul pentru a dirija cât mai profesionist traficul de mașini. Parcarea automobilelor va putea fi făcută pe străzile adiacente stadionului și va fi dirijată de poliție și de echipa noastră de voluntari.

Vino cu toată gașca la festival și primește bilete gratuite! Dacă cumperi 3, pe-al 4-lea îl primești CADOU.

Biletele la eveniment pot fi cumpărate pe iTicket.md.

Distribuie articolul: